Om Oss

Välkommen till Missretro – din ultimata destination för allt som är tidlöst och unikt! Vi är ett passionerat team av retroentusiaster som brinner för att hylla det förflutnas magi och charm genom vår handplockade kollektion av Secondhand, Retro & Vintage Mode, Retro & vintage Inredning, Modestilar, Modehistoria, Kultur och Konst och Design.

Möt vår grundare och kreativa visionär – Isabella Sterling:

Isabella Sterling, vår inspirerande grundare, är en modern tidsresenär med en djup kärlek för vintage och retromode. Med en förkärlek för historia och estetik strävar hon efter att återuppliva de förlorade trenderna från förr och ge dem nytt liv i dagens värld. Isabellas passion för konst, design och modehistoria har gett Missretro dess unika själ och känsla. Genom sin outtröttliga utforskning av nostalgins värld har hon skapat ett digitalt paradis för alla som delar hennes passion.

Missretro – Upptäck tidlöshet och kreativitet:

På Missretro vill vi skapa en plats där du kan upptäcka och utforska det förflutnas pärlor. Vår samling av secondhand-mode är noggrant utvald för att erbjuda en mix av tidlösa kläder och accessoarer som passar dagens trendmedvetna individ. Vi erbjuder också en unik inredningssektion där du kan hitta vintage möbler och dekorationer som förvandlar ditt hem till en retrospektiv oas.